avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma cu sediul in romania profil constructii,prestari ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia.

vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un contabil/institutie care care sa stie ce documente trebuie sa fac pentru a putea lucra. respectiva multumescanticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 16:21, 22 Februarie 2011
unde am lucrat eu colaborarea intre administrator si contabil-sef era indispensabila... la fiecare sedinta era prezent contabilul-sef, iar administratorul lua decizii alaturi ce acesta, mai ales caci contabilul-sef avea experienta in contabilitate-finante vre-o 5-6 ani si era expert contabil

sunt numeroase firme la care actionarii angajeaza un administrator deoarece ei nu au cunostiinte de administrare a unei afaceri, iar dupa cum stiti administratorul decide in toate situatiile cu exceptia in care legea prevede ca ultimul cuvant il au actionarii
totul este la mana unui angajat, oare de ce? pentru ca este competent... n-am zis sa te increzi intr-un incepator ;)

v-am demonstrat ca multe afaceri stau la mana unui angajat ;)
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
ContSters161855, utilizator
cred ca nu este razboiul nostru. va doresc numai bine .si succes celor care au curaj si indemanare.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma administrator strain,fara angajati adriana m adriana m Buna ziua,va solicit ajutorul din nou,nici nu stiu cum sa va explic sa fie cat mai clar:o cunostinta din Italia,are firma acolo,vrea sa deschida o firma sau un ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Salariati detasati italia stelach stelach Buna ziua, o firma din Ro , are detasati salariati in baza unui contract de prestari servicii cu o firma din Italia. In urma unui control din partea ... (vezi toată discuția)