avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere suspendat in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere suspendat in Italia

In luna octombrie,20 mai precis, mi-a fost suspendat permisul de conducere pt. 3 luni in apropiere de Verona.Mentionez ca eram in momentul intoarcerii in Romania.Nu lucrez si nici nu sunt rezident in Italia.As ruga pe cine e in tema cu legislatia italiana in domeniu cum pot intra in posesia permisului dupa cele 3 luni de suspendare?Unde trebuie sa ma adresez mai exact?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere in italia stefan67 stefan67 In luna octombrie,20 mai precis, mi-a fost suspendat permisul de conducere pt. 3 luni in apropiere de Verona.Mentionez ca eram in momentul intoarcerii in ... (vezi toată discuția)
Mi s-a suspendat dreptul de a conduce in romania, pot sa conduc cu permisul emis de statul italian? tony79 tony79 lucrez in italia ca sofer,in vara mai exact in luna august am fost prins de aparatu radar cu viteza de 105km/h in localitate.Mi-sa suspendat permisul,am ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)