avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am vandut in tractor care era inregistrat la primarie ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am vandut in tractor care era inregistrat la primarie la impozit. ...

Am vandut in tractor care era integustrat la primarie la impozit. Cumparatorii mi-au dat banii si au spus ca vin saptamana viitoare sa semneze contract de vanzare cumparare. Din pacate nu au mai venit nici pana in ziua de azi si nici nu stiu cum ii cheama si unde locuiesc. Am doar un numar de telefon la care nu mai raspunde nimeni. Ce pot face sa scot tractorul de la primarie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:44, 26 Martie 2021
Sesizati oficialpolitia teritoriala
Era normal sa instrainati bunul mobil dupa perfectarea formalitatilor legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto/firma fara acte popescu_car popescu_car Am vandut un microbuz,proprietatea firmei,unei persoane fizice,in baza unui contract de vanzare cumparare intocmit la un ghiseu de acte auto. Timp de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fara a face acte mary13 mary13 Buna ziua, In 2014 in ianuarie am vandut masina, un matiz. Intrucat taxa de poluare era 3800 lei, cat a valorat masina, nu am facut act de vanzare ... (vezi toată discuția)