Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie al copilului meu care este al fostului concubin cu numele mamei de familie? Nu ma interesează ca tatăl lui natural sa fie decăzut din drepturi ci doar schimbarea numelui de familie ....precizez ca domiciliul copilului este în afara tarii la mama iar tatăl nu are program de vizita și nu mențin legatura....probabil custodia este comuna deși nu este menționat acest fapt în hotărâre...multumesc
Doar ce am specificat ca am domiciliul copilului în Franța și hotărâre suplinire acord pașaport...deci e clar ca îl pot scoate din tara când vreau mai ales ca ,copilul este înregistrat la primărie în aceasta tara ...practic tatăl este inexistent în povestea noastră...eu doar am adresat o întrebare cu privire la un lucru care ma interesează ..nu trebuie sa mi se răspundă cu răutate
Custodia exclusiva
Adelinamary
buna ziua , mentionez ca am fost casatorita am un copil iar acum am divortat si in urma procesului am obtinut custodia exclusiva a copilului,deoarece tatal are ... (vezi toată discuția)