avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... În plina pandemie Covid-19 nu ar fi trebuit ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

În plina pandemie Covid-19 nu ar fi trebuit intervenit în forță la protestul de la metrou?

Nu ar fi trebuit intervenit în forță la protestul de la metrou în plin val.3?

250 000 de bucureșteni s-au înghesuit în autobuze și tramvaie.

[ link extern ]

Au creat cea mai mare nenorocire posibilă procedând în acest fel pentru un pumn de bani.
Este cea mai mare ticăloșie de când a început pandemia de COVID-19.
Au înghesuit 250 000 de oameni si i-au supus unui risc iminent de infectare cu virusul SARS-COV-2.

[ link extern ]

Daca oamenii nu au voie la.petreceri cum de nu le-a spart petrecerea acestora?

Legea nu permite sa blochezi sinele de metrou și exact asta au făcut.

Puteau protesta la.suprafata, în aer liber, fără nicio problema, fără a se încalcă legea.

Nu am inteles deloc de ce nu au fost evacuați în forță.

Cum ar fi sa faca un protest spontan pe sinele de la metrou cei care sunt împotriva purtarii mastilor de protectie?
S-ar.fi intervenit in forță sau nu?

Eu nu vad nicio diferenta intre cele două proteste și statul trebuia sa intervină imediat pentru eliberarea șinelor trenului pentru a se putea circula cu metroul.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Revenire munca birou din telemunca. masuri si recomandari anechitacodeless anechitacodeless Buna ziua, Imi puteti spune care sunt conditiile care trebuie respectate, pentru cazul in care angajatorul decide ca salariatii sa revina din telemunca, la ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)