avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 330/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 330/2009

Buna ziua!
Ma numesc Ion Andrei si am o mare nelamurire referitor la aplicarea legii salarizarii unitare in domeniul bugetar:
Se face referire la abrogarea unor sporuri castigate in instanta: suplimentul postului si suplimentul treptei, printre altele(pt. functionari publici), dar legea nu se aplica in 2010.
Cum interpretati aceasta problema: SE APROGA SAU NU IN 2010 ACESTE SPORURI?
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:18, 5 Ianuarie 2010
A fi sau a nu fi!Boc sau Poc!
Ba mai exista si o OUGR care spune ca drepturile cistigate in instanta ( gen supliment post si treapat de salarizare!) sa platesc in decursul a 2 sau 3 ani!
Asa se intimpla cind Guvernul face legi proaste si anticonstitutionale!
E un hatis si o brambureala aici!
Dar daca i-am votat sa ne fie de bine!
...ba legea 330/2009 se aplica din 01.01.2010, mai putin partea cu coeficientii (adica ce era mai important). Dl. Guvern a avut grija sa taie inca din noiembrie prin articol special din legea 330/2009 sporul de mobilitate si cele doua suplimente ale functionarilor publici#-o (la 3 zile de la intrarea ei in vigoare, cred ca zice art. respectiv).
Exista OG 71/2009 care esaloneaza plata drepturilor castigata in instanta (suplimentul postului si al treptei de salarizare) pe 3 ani, incepand cu 2010.
In sectiunea dedicata functionarilor publici e dezbatut acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionar public ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Rasfoind legea salarizarii functionarilor publici am vazut ca pentru un inspector cls. I, grad profesional asistent cu studii superioare cota ar fi ... (vezi toată discuția)
Incetare drepturi salariale stabilite prin acte juridice pheea pheea Buna ziua, doresc sa va multumesc pentru raspunsul de acum cateva zile privind recursul in interesul legii si sa va rog sa imi raspundeti la doua ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 118/ 2010 la bugetari Ganusha Ganusha buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg daca se poate in ce mod si in ce conditii se aplica legea 118/2010 \"Cuantumul brut al ... (vezi toată discuția)