avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Testarea săptămânală este obligatorie daca am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul?

Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul? Aparțin categoriei "Angajat al centrelor pentru bătrâni și copii" Și suntem testati PCR săptămânal și beneficiarii la doua săptămâni.
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2021
Crysty158, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 29 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul are obligația să asigure securitatea și sănătatea salariaților în toate aspectele legate de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ... CarmenCana CarmenCana Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)