avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua soția mea a fost desemnată curator pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua soția mea a fost desemnată curator pentru varul ei ...

Buna ziua soția mea a fost desemnată curator pentru varul ei care este cu handicap boala psihică tulburare bipolara posesia si as dori sa stiu daca dupa moartea lui ii va reveni ceva din bunurile imobiliare ale varului ei
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 29 Martie 2021
Daca ii va reveni ceva va fi in virtutea relatiei de rudenie si nu a calitatii de curator.

Varul are copii, frati sau parinti in viata?
Numai daca nu are rude de grad mai apropiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Testament jackiss jackiss 1. O persoana fara sot, fara copii, fara parinti, fara frati, lasa prin testament toate bunurile mobile si imobile unei persoane cu care nu are nici un grad de ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan proprietar ? iuli113 iuli113 strabunica are titlu de proprietate pe 10 ha de teren extravilan,ea a decedat are o fiica care la randul ei a decedat ,aceasta fiica are un sot care ... (vezi toată discuția)