avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Va rog mult, fara critici daca se poate, sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Va rog mult, fara critici daca se poate, sa ma sfatuiti ...

Buna ziua. Va rog mult, fara critici daca se poate, sa ma sfatuiti in legatura cu o situatie si anume: in anul 2012, sotul meu a fost condamnat la inchisoare cu execuare, fiind incarcerat pentru o perioada de 1 an si 10 luni, in decembrie 2013 ispasindu-si pedeapsa. In anul 2017 a fost prins conducand fara permis si i-a fost intocmit dosar penal, iar la cateva luni a fost prins iar conducand fara permis si de asemenea i-a fost intocmit dosar penal. In anul 2019 a fost judecat pentru primul dosar penal intocmit pentru conducere fara permis si a fost sanctionat cu amenda penala pe care a platit-o. Acum urmeaza sa fie judecat pentru cel de al doilea dosar penal, acesta aflandu-se momentan in faza de urmarire penala, la procuror. Intrebarile mele sunt urmatoarele: ar trebui sa isi angajeze un avocat pentru procesul ce va urma? Credeti ca exista posibilitatea sa fie iar arestat? Mentionez faptul ca a cooperat cu politia in ambele situatii, a recunoscut faptele si nu se afla sub influenta alcoolului. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Recidivă conducere fără permis TiberiuCiprian TiberiuCiprian Bună ziua, Mă găsesc în următoarea situație: - În anul 2015 am fost prins conducând fără permis și, după aproximativ 3 ani, în octombrie 2018 ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! un prieten a fost prins conducând sub influența ... Ra93 Ra93 Buna seara! Un prieten a fost prins conducând sub influența alcoolului (0,69 in aerul expirat) fără permis de conducere. A mai avut o abatere de acest gen ... (vezi toată discuția)