avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Un prieten a fost prins conducând sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Un prieten a fost prins conducând sub influența ...

Buna seara! Un prieten a fost prins conducând sub influența alcoolului (0,69 in aerul expirat) fără permis de conducere. A mai avut o abatere de acest gen in trecut, fiind prins fără permis(dar nu băut).
Încă nu i s-a spus nimic concret. Va rog sa îmi spuneti la ce pedeapsa sa se aștepte. Va mulțumesc anticipat.
Probabil o sa fie trimis in judecata si condamnat.
Dosar vechi era solutionat sau este in curs de cercetare?
Nu este soluționat primul dosar. Exista șansa sa nu fie condamnat la închisoare cu executare cu ajutorul unui avocat bun ?
Faptele sunt concurente, sunt sanse sa nu ajunga la puscarie, sa isi angajeze avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! un prieten a fost prins conducând sub influența ... Clau999 Clau999 Buna seara! Un prieten a fost prins conducând sub influența alcoolului (0,69 in aerul expirat) fără permis de conducere. A mai avut o abatere de acest gen ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Ce se va întâmpla mai departe? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna ziua. După 2 condamnari penale, respectiv o amenda de 3600LEI si o a 2-a condamnare 1 an si 4 luni cu suspendare, ambele penteu conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)