avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua Calatoria cetatenilor cubanezi cu rezidenta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua Calatoria cetatenilor cubanezi cu rezidenta in Romania ...

Buna ziua
Calatoria cetatenilor cubanezi cu rezidenta in Romania este interzisa in Europa pe perioada pandemiei covid 19 ?
PERSONALUL WIZZAIR refuzand inbarcarea sotiei pe zborul cluj Roma pe motiv CA permisul ei de sedere temporar nu permite intrarea in tarile UE si Romania nu face parte din tarile UE PE PERIOADA PANDEMIEI desi palitia de FRONTIERA a REPUBLICI Italia mia confirmat Ca' ea fiind membru de familie a unui cetatean din UE cu rezidenta in Italia (eu avand rezidenta in Italia ) POATE Intra sigur pe TERITORIUL italian
Ca si raspuns din partea membrului Wizzair mia zis da poate Intra Dar NU CU AVIONUL
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
Danielpetru, utilizator

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate melcul22 melcul22 Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
Romanca minora in italia. calatorie in strainatate fara parinti Birtom Andreea Birtom Andreea Am 17 ani si locuiesc cu parinti mei in Italia, as vrea sa fac o vacanta in un oras din Europa cu prieteni mei. Pot calatorii singura doar cu pasaportul? ... (vezi toată discuția)
Minor intoarcere in tara Pana Olga Pana Olga Buna ziua! Am 17 ani, si as dori sa calatoresc catre romania cu avionul si nu stiu ce decizie sa iau. Cand am venit aici am luat o cursa Blue Air catre ... (vezi toată discuția)