avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am și eu o problema pe care nu o pricep ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am și eu o problema pe care nu o pricep sau nu o ...

Buna ziua! Am și eu o problema pe care nu o pricep sau nu o înțeleg, dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns... lucrez in ture după tura de noapte pot apărea direct in concediu iar după concediu iar nu îmi apar cele doua liber. Menționez ca lucrez 12/24 12/48
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Elena negoita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 31 Martie 2021
Da, după tura de noapte puteti întra direct in concediu.

Mulțumesc dar cum vine asta lucrez 7 ore din ziua respectiva și totodata sunt in c o și încep direct in tura de noapte?
Cornel Vasile a scris:

Dnl Cornel nu ar fi legal ca după tura de noapte sa stau 24 h???
Cornel Vasile a scris:

Legislatia muncii nu prevede faptul ca "dupa tura de noapte trebuie sa stati 24 h".

Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

obs.
Nu maicitati raspunsurile primite. Apasati direct pe "RASPUNDE".
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de lucru Laura_M Laura_M Buna ziua, Este normal ca angajatorul sa modifice programul lunar de lucru, dupa afisarea acestuia anterioara? Se da situatia: lucrez in ture de tip ... (vezi toată discuția)
Dupa o tura de noapte de 12 ore cite zile libere ai dreptul? chris1979 chris1979 lucrez intr-un domeniu care cere continuitatea turei de serviciu . Am lucrat pina acum citeva luni in sistemul 12/24-12/48 asta insemnand o tura de la 8 la 20 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca daminescualin daminescualin avocatnet.ro PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (138 au întrebat astăzi) Salut daminescualin! Vrei să faci o faptă bună azi? ... (vezi toată discuția)