avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara.As dori sa stiu daca pot face check-in cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara.As dori sa stiu daca pot face check-in cu titlul de ...

Buna seara.As dori sa stiu daca pot face check-in cu titlul de călătorie,deoarece buletinul este expirat?Mentionez ca biletul l-am cumpărat inainte de ami expira buletinul.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:11, 2 Aprilie 2021
Fara document, buletin sau pașaport valabil nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie Cosmin Andrei Cosmin Andrei Buna ziua! Nu cu mult timp in urma am rezervat un bilet de avion către România,eu locuind in Italia,peste câteva zile trebuie sa efectuez check in ul la ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)