avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoaterea garantului din contractul de cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoaterea garantului din contractul de cumparare apartament Buna seara nepotul meu a locuit împreună cu colega sa de serviciu, ...

Buna seara nepotul meu a locuit împreună cu colega sa de serviciu, pe durata de 2 ani, aceasta dorund sa cumpere acel apartament la pus pe colegul su totodata prieten(nepotul meu) sai stea garant pentru imprumut pe 30 de ani, mentionez ca de 5 ani nu mai sunt impreuna, colega fiind măritată si cu copii in prezent, intreb se poate scoate printr-o pricedura legala el din contract ca garand. Ne mai avand nimic cu respectiva
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 03:07, 3 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate cunosc, se poate doar daca e inlocuit de alt garant pe care il accepta banca creditoare.
Daca e interesat, nepotul trebuie sa intrebe colega de serviciu, banca creditoare si notarul unde a semnat garantia, nu neaparat in aceasta ordine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu notiunea de codebitor robert19841209 robert19841209 Buna ziua, o vara doreste sa cumpere o locuinta prin prima casa si ma rugat sa ma treaca in hartii ca si codebitor. Ce inseamna acest lucru pentru mine? ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie ignast marlena ignast marlena Am contractat un imprumut in banca de 12.000 euro, pentru o prietena. Totodata am incheiat si un contract de imprumut, prin notariat, prin care s-a angajat sa ... (vezi toată discuția)