avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua. Am participat la o licitatie publica ( ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua. Am participat la o licitatie publica ( achizitia unui ...

Buna ziua. Am participat la o licitatie publica ( achizitia unui teren) la care a participat si fratele meu. El a castigat-o, eu am iesit pe locul doi, si sub noi mai sunt inca doua persoane. In cazul in care el se retrage, conform caietului de sarcini se ia urmatoarea oferta, adica a mea. Poate fi o problema? se considera conflict de interese sau orice altceva? Nu avem afaceri impreuna, firme sau alte interese oficiale. Exista vreun motiv pe care l-ar putea invoca autoritatea contractanta sa anuleze licitatia? Multumesc

Alte discuții în legătură

Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)
Licitatie paguboasa olliverkan olliverkan Buna ziua! Ce e de facut cand autoritatile contractante impun prin caietul de sarcini conditii tehnice greu de indeplinit de producatorii autohtoni, cerintele ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)