avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu ...

Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare.
Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 decembrie 2015 am făcut un abonament la Telekom.După câteva zile,mi-a scăpat telefonul in toaleta de la țară a bunicii.Pentru că trebuia să mă internez (naștere),am anunțat telefonic incidentul (fără a semna vreun act),însă compania a continuat să-mi trimită facturi, deși nr.de telefon nu era folosit.La data de 21 decembrie 2018 Telekom cesionează creanța către Investcapital Ltd Malta care împuternicește pe Kruk Romania să recupereze creanța de 1.086 RON de la subsemnata.Astfel că am primit pe 29 martie 2021 un formular de răspuns la cererea de valoare redusă introdusa de Investcapital prin Kruk, plus multe alte acte.
Există vreo posibilitate de a mă apara in vreun fel (
prescripția,etc.)?Nu știu ce pot scrie in acest formular,care să mă ajute.
Va mulțumesc ,tuturor celor care veți găsi o fărâmă din timp pentru a mă ajuta!
Cel mai recent răspuns: Adevar2 , utilizator 20:44, 5 Aprilie 2021
Nu conta ca nr de telefon nu mai era folosit achitați în continuare contravaloarea abonamentului.Mergeti cu actrele la un av pt a verifica mai multe aspecte,cand a reziliatt Vodafone contractul,cand a fost facuta.ultima plata etc.Trebuiesc văzute actele comunicate odată cu formularul apararile se fac pe situații concrete nu la ghici.
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ultima plată a fost făcută în martie 2016.Poate opera prescripția?
Trebuie studiat dosarul execuțional de la executorul judecătoresc, pentru a se vedea dacă a intervenit prescripția, sau nu.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cu valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare ... (vezi toată discuția)
Cerere valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marcel semaca Marcel semaca Bună ziua! Am fost acționat în instanță de către firma de recuperare creanțe invest capital ltd malta. Sunt încadrat la cerere de valoare redusă. Am ... (vezi toată discuția)