avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Suntem patru frați iar părinții noștri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Suntem patru frați iar părinții noștri au decedat ...

Bună ziua!Suntem patru frați iar părinții noștri au decedat cu mai mulți ani în urmă, prima mama iar la mulți ani distanță tatăl.Tata mi-a lăsat prin testament încheiat la notar partea care I se cuvenea lui din apartament, doi dintre frați au renunțat la moștenire prin declarație la notar iar despre cel de-al treilea frate nu mai știu nimic de 20 ani de când a plecat din țară.Cum trebuie să procedez ca să întru în totalitate în posesia apartamentului?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Tatal meu a decedat ,am ramas eu , mama si fratele meu ,eu locuiesc ... florinm58 florinm58 Tatal meu a decedat ,am ramas eu , mama si fratele meu ,eu locuiesc in acelasi apartament cu mama mea ,fratele are familia lui si casa lui ,in vederea ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie grobianu grobianu Parintii mei, inainte de a deceda, mi-au lasat prin testament casa parinteasca si terenul aferent. Unicul meu frate nu a primit nimic, nu stie de existenta ... (vezi toată discuția)
Testament dalin23 dalin23 Buna ziua. Va rog, daca puteti, sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte referitoare la un testament. O doamna detine impreuna cu fratele ei (acesta a ... (vezi toată discuția)