avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am gasit pe adessa o masina la 5000 euro cu tva ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am gasit pe adessa o masina la 5000 euro cu tva inclus. Transportul ...

Am gasit pe adessa o masina la 5000 euro cu tva inclus. Transportul costa si el 461 euro, vad ca tva la transport este 87.59 euro.
Intrebarea este : cat ar trebui sa mai platesc catre stat astfel incat intermediarul sa castige 200 euro net.
Daca cineva ma poate ajuta, ii multumesc.
Eu am incercat dar nu prea imi da.. Impozit 3%, etc.

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - achizitie tva Roger25 Roger25 Buna ziua, Am gasit un tip (pare de incredere, din ce imi povesteste), care are o firma care se ocupa cu masini second-hand din spatiul intracomunitar ... (vezi toată discuția)
Pfa sau microintreprindere ? cstmihai cstmihai As vrea sa imi iau soarta in maini si sa infiintez o societate de tip PFA sau Microintreprindere. Motivul principal ar fi ca am ocazia de a fi platit pentru ... (vezi toată discuția)
Inselat de samsar la cumpararea unui autoturism Cosmin44 Cosmin44 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau orice fel de informatie utila cu privire la situatie mea: In martie 2017 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)