Florinflo85	                   

Când pot sa mai dau de permis??? Sa inteleg ca la anu 2021 07.02
În baza art. 396 alin.10 din C.proc.pen. rap. la art.338 alin.1 din C.pen. condamnă pe ... (vezi toată discuția)
	                    Florinflo85	                   

Când pot sa mai dau de permis??? Sa inteleg ca la anu 2021 07.02
În baza art. 396 alin.10 din C.proc.pen. rap. la art.338 alin.1 din C.pen. condamnă pe ... (vezi toată discuția)

Mari221	                   

Buna ziua îmi puteți explica daca pot lua permisul de conducere înapoi ?
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 C.pen. cu ... (vezi toată discuția)
	                    Mari221	                   

Buna ziua îmi puteți explica daca pot lua permisul de conducere înapoi ?
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 C.pen. cu ... (vezi toată discuția)

bogdan8126	                   

Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan8126	                   

Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)