avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Daca am avut un teren inainte de casatorie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Daca am avut un teren inainte de casatorie si am inceput ...

DIVORT
Buna ziua,
Daca am avut un teren inainte de casatorie si am inceput constructia unei case, pe care am finalizat-o in timpul casatoriei ,in caz de divort cum se face partajarea? Se impart bunurile totale sau numai ceea ce s-a realizat impreuna? Care este temeiul legal.
Va multumesc anticipat,Florin
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
Sanda Nicolăescu 52, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:07, 7 Aprilie 2021
După divorț se partajează doar bunurile comune dobândite pe timpul căsătoriei. Terenul fiind bun propriu, nu intră la partaj.
La partaj va intra doar ceea ce ati dobandit dupa data incheierii casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere carte funciara bun comun dobandit inainte de casatorie ioana_m_s ioana_m_s Buna ziua, Cum se procedeaza pentru inscrierea in CF in situatia in care pe un teren dobandit de unul din soti inainte de casatorie a fost edificata o ... (vezi toată discuția)
Divort,probleme la partaj,despagubiri,donatie crissy86 crissy86 buna ziua daca se poate as vrea sa aud si parerea dumnevoastra privind urmatoarea problema fratele meu se afla intr un proces de divort cu sotia lui care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc sa divorțez de soț, comportamentul sau fiind ... Cristina.A. Cristina.A. Bună ziua! Doresc sa divorțez de soț, comportamentul sau fiind instabil și agresiv verbal, atât cu mine, fiul din prima căsătorie în vârstă de 17 ... (vezi toată discuția)