avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere pentru plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere pentru plata CASS

In urma cu citeva zile am primit de la ANAF o decizie de impunere pe anul 2016 pentru neplata CASS. Intrebare: aceste decizii sint legale dupa 5 ani (in al 6-lea an), nu se prescriu datoriile respective?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
hot_oliviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Epuree , utilizator 21:25, 7 Aprilie 2021
Mie mi-a venit in al saselea an (in 2020) regularizarea CASS pe ultimii 5 ani fiscali incheiati si am avut toate conturile blocate. La regularizare aveam de recuperat CASS pe care au zis ca trebuia sa fac cerere pe ultimii 3 ani (nu 5). Sumele erau din anii 4 si 5. Nu am recuperat nimic am platit tot ce au avut chef cei de la ANAF deoarece nu aveam acces la banii mei din conturi. Precizez ca am platit tot tot in fiecare an la ANAF la ghiseu si nu aveam un leu restanta in cei 5-6 ani pana au aparut conturile blocate fara nici o instiintare. Asa ca va urez succes in relatiile de indrumare a contribuabililor de catre ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea obligatiei pfa sa plateasca cass daca este si salariat. Hellen2015 Hellen2015 Buna seara! Ma intereseaza daca cineva se confrunta cu aceeasi problema ca a mea si cum a procedat in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cass conventii civile emunteanu emunteanu Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata la Institutia X. Ocazional (o data la citeva luni) am conventii civile cu firma Y, sau Z pentru citeva ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii blazzelia blazzelia Buna ziua, Ieri am primit de la ANAF o adresa de instiinitare privind infiintarea popririi pentru recuperarea sumei de 38 RON reprezentand diferente de ... (vezi toată discuția)