avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot obține Livretul Militar sau o Adeverință ca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot obține Livretul Militar sau o Adeverință ca am făcut ...

Cum pot obține Livretul Militar sau o Adeverință ca am făcut Serviciul Militar? Nu locuiesc în România!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 11 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va centrului militar pe raza căruia aveati/aveti domiciliul in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obține livretul militar sau o adeverință ca am făcut ... iulianmos iulianmos Cum pot obține Livretul Militar sau o Adeverință ca am făcut Serviciul Militar în 1997? Nu locuiesc în România! (vezi toată discuția)
Am facut stagiul militar la tr (9 luni). se va lua in calcul ... bgctor bgctor Am facut stagiul militar la TR (9 luni). Se va lua in calcul la stabilirea pensiei? Si daca raspunsul este afirmativ, cum as putea obtine un duplicat al ... (vezi toată discuția)
Am predat livretul militar la plecarea din tara la politia judeteana ... mihaisz mihaisz Am predat Livretul Militar la plecarea din tara la Politia Judeteana Hunedoara in anul 2002. Am nevoie de o adeverinta de satisfacerea serviciului militar ... (vezi toată discuția)