avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTEPRINDERI DIN TIMISOARA AZI DESFIINTATE, as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTEPRINDERI DIN TIMISOARA AZI DESFIINTATE, as dori sa stiu unde se afla arhiva fostei inteprinderi ...

buna ziua,as dori sa stiu unde se afla arhiva fostei inteprinderi de utilaj greu si transport timisoara,str ion ionescu de la brad,nr 29,la care am lucrat ca si mecanic utilaje in perioada 1980/1984 la sectia de mecanizare arad din micalaca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 12 Aprilie 2021
Incercati la MECTRANS S.A.
Adresă: Str. Ionescu de la Brad Ion, 29, Timisoara, Timis, 300255,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive Koti Koti Tatål meu a lucrat 5 ani la Avicola,Arad. La scoaterea vechimi nu se mai då spor si nici gruppe.de ce? Unde sunt arhivele Trusul Constroctiilor ... (vezi toată discuția)
Vă rog, unde aș putea găsi arhiva electromotor s.a. timișoara ... Boianu Boianu Vă rog, unde aș putea găsi arhiva Electromotor S.A. Timișoara ? (vezi toată discuția)
Buna am lucrat 6 ani la sut timis si a-s vrea sa aflu unde sa ... nicu buzincu nicu buzincu Buna Am lucrat 6 ani la SUT Timis SI a-s vrea sa aflu unde sa ma adresez sa Scot grupa de munca pe acea perioada.1980-1986. Multumesc (vezi toată discuția)