avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în ...

Care sunt pașii legali pentru a-mi schimba locul de munca în timpul ccc, fără a-mi fi întrerupt ccc. În prezent sunt în ccc copil 2, sunt însărcinată cu copil 3, am contractul suspendat la actualul loc de munca. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 14 Aprilie 2021
Daca puteti face aceste operatiuni in acelasi timp ar fi bine .

Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O angajata cu contract de munca suspendat (cic), poate avea un alt contract activ? cecilia.ciobanu cecilia.ciobanu o angajata are contract de munca suspendat, pentru CIC. Putem face un nou contract de munca, pe aceeasi companie, pe alta functie, pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog sa imi explicati urmatoarea situatie; o persoana va fi angajat la o institutie publica( potrivit Decretului 240) per.determinata de 6 luni, ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil și alte venituri econo econo Daca se suspendă contractul unei angajate pentru creștere copil pentru 2 ani si dupa 3 luni aceeași firmă vrea sa ii faca un alt contract pentru un alt ... (vezi toată discuția)