avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sesizare AJPIS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sesizare AJPIS

Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in Ilfov. Liceul la care studiez mi-a trimis dosarul la sfarsitul lui septembrie insa cei de la AJPIS mi-au spus ca mi-a fost pierdut. Astfel, liceul a retrimis dosarul in decembrie si m-au sfatuit sa-l trimit si eu pe adresa de email a AJPIS Ilfov pentru a avea siguranta ca acum il primesc, ceea ce am si facut. Am trimis a doua oara dosaul pe mail in ianuarie 2021 cand am vazut ca nu am primit niciun raspuns. Dupa 3 luni, inca nu am fost contactata de nimeni. Am sunat azi la AJPIS Bucuresti si mi-au spus ca dosarul nu mi-a fost inregistrat nicaieri, deci banuiesc ca mi l-au pierdut iar. Am incercat sa-i contactez si telefonic pe cei de la Ilfov insa nu mi-a raspuns nimeni din decembrie 2020. Am inteles ca le pot face plangere la ANPC. Intrebarea mea este: se poate face plangere la ANPC? Daca nu, unde altundeva as putea sa fac o sesizare? Nu am avut cum sa merg fizic la sediul lor de pe Magheru si oricum mi se pare absurd sa fie nevoie sa ma deplasez pana acolo daca exista varianta de a rezolva totul online. Am incercat si varianta de a le trimite mail insa ma amana cu raspunsul pana la sfarsitul programului si dupa nu ma mai contacteaza nimeni. Cand ii contactez imi cer CNP-ul si dupa ma lasa fara raspuns. De asemenea, daca reusesc cumva sa imi depun dosarul, voi mai primi alocatia aferenta lunilor octombrie-prezent? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
adda001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Constantin (bonzo) , utilizator 11:39, 27 Ianuarie 2023
Sesizati :
ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

Ministerul Muncii și Protecției Sociale
[ link extern ]
Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la Agenția de plăti Ilfov dosarul pentru indemnizație urmaș deținut politic în baza legii 118/1990. Dosarul a fost aprobat la 1 noiembrie 2022 dar eu nu am primit nici pana azi 27 ianuarie 2023 decizia și nici banii. Nu răspund la numerele afișate și dacă am avut norocul sa prind pe cineva nimeni nu știe nimic. M au dus cu vorba că poate în decembrie, ianuarie... E un război al nervilor și în plus e un drept câștigat de care nu pot beneficia după atâtea luni. Va rog sa imi spuneți, ce este de făcut în această situație! Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
Constantin (bonzo), utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la agenția de plăti ... Constantin  (bonzo) Constantin (bonzo) Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la Agenția de plăti Ilfov dosarul pentru indemnizație urmaș deținut politic în baza legii 118/1990. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 Nathalie15113 Nathalie15113 Bună ziua. Urmează să-mi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, insa nu stiu ce venituri trebuie trecute.. Mai exact: lucrand in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa va întreb și eu ceva. sunt însărcinată ... Diana050616 Diana050616 Buna ziua. As dori sa va întreb și eu ceva. Sunt însărcinată și în aprilie ar trebui sa nasc. Am avut loc de muncă și am cotizat din data de 01.2020 ... (vezi toată discuția)