avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce declaratie se poate folosi pentru prestat servicii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce declaratie se poate folosi pentru prestat servicii artistice fara a avea un beneficiu remunerar (doar in scopul expunerii ca artist)?

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce declaratie se poate folosi pentru prestat servicii artistice fara a avea un beneficiu remunerar (doar in scopul expunerii ca si artist)? Prestatia artistica are loc intr-un restaurant din afara Bucurestiului.

Nu am reusit sa gasesc mai nimic concret online si putin ajutor o sa fie foarte apreciat.

Multumesc pentru timp si considerare, numai bine!
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Venituri din drepturi de autor fara contract andreea.vs andreea.vs Este legal sa obtin venit din drepturi de autor (redeventa culturala) fara contract intre parti? Acest tip de venit il realizez pe niste platforme online ... (vezi toată discuția)
Folosirea imaginilor de pe youtube - drepturi de autor Filip_Theodor Filip_Theodor Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc raspunsuri referitor la utilizarea imaginilor de pe YouTube intr-un material video. Mai detaliat : editez un videoclip ... (vezi toată discuția)
Taxa ucmr - ada pentru tv in magazin BudauMonica BudauMonica Lucrez la o societate ce comercializeaza bauturi alcoolice, tigari si ceva snaks-uri. Societatea detine un televizor pe cablu ce e pornit in permanenta pe ... (vezi toată discuția)