avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere imobil.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere imobil.

Buna ziua,
Prin intermediul unui contract de comodat intetionez sa cedez gratuit un imobil proprietate comuna cu sotia ,unei firme a carui asociat unic sunt. eu. Aceasta firma va renova si dota(mobila) imobilul in vederea inchirierii ( de catre aceasta) unei pers. juridice/fizice, urmand sa plateasca impozit pe venit de 3% si impozit pe dividende.
Va rog sa-mi comunicati daca este ok din punct de vedere fiscal?
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre persoana juridica si persoana fizica ContSters264598 ContSters264598 Am achizitionat un imobil pe firma. Este posibil ca jumate din acest imobil sa-l dau in comodat unei PF? In acest caz, cum fac distribuirea cheltuielilor cu ... (vezi toată discuția)
Cum se vor calcula aceste dividende? Gabriel stanciu Gabriel stanciu Buna ziua, Sunt asociat pers fizica intr un srl. M-ar interesa sa imi infiintez un alt srl, unde sa fiu unic actionar, iar partile pe care le detin la prima ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto prd_nicolae prd_nicolae in vederea deducerii cheltuielilor cu combustibilul pentru un contract de comodat auto este necesara notarizarea acestuia?:( (vezi toată discuția)