avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Sunt din Arad, ca scriu în legătură cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Sunt din Arad, ca scriu în legătură cu o licitație ...

Bună ziua,
Sunt din Arad, ca scriu în legătură cu o licitație publica de executare silita, la care am participat astăzi și care doresc sa o contest din următoarele motive: 1.creditorul a venit împreună la licitație cu o doamna care sa văzut vădit ca sunt prieteni și cunoștințe, comunicarea dintre cei 2 fiind una deschisa ca între prieteni; 2. procesul verbal formulat de domnul executor conține greșeli de ortografie(în acte nu este permis sa se greșeasc) Orele la care sa depus ofertele celor 3 persoane care am licitat sunt greșite ; 3. domnul executor vorbea foarte prietenos cu doamna ce a adjudecat acest imobil. La licitație sa vândut un imobil care este într-o stare degradant, prețul fiind unul exagerat de mare în comparație cu ceea ce merita acest imobil... Eu unul doresc anularea procesului verbal și repetarea licitației. Eu cum pot sa contest o astfel de proces verbal?
Pot atașa pozele cu procesul verbal dacă e nevoie. Mulțumesc frumos pentru ajutor.
Eu unul ca măsură de Siguranță și ca dovada am înregistrat audio desfășurarea licitației..
Mulțumesc frumos pentru ajutor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:32, 17 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Eu unul doresc anularea procesului verbal și repetarea licitației.


de ce, ca s-a vandut cu mai mult decat v-ati propus dvs sa dati ?
Nici ca dmonul executor nu stie sa scrie, nu e motiv de contestatie.
Ca a trecut gresit ora, nu e motiv de anulare al actului de adjudecare.
Poate doamna a participat la mai multe licitatii , de a ajuns sa discute mai liber cu executorul, dar daca nu o favorizeaza, nu aveti succes nici cu aceasta varianta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu? urgent Ofof Ofof Buna seara Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)
A 11-a licitatie hunedoreanul hunedoreanul azi am participat 3 persoane la a 11 licitatie a unui teren intravilan. la prima licitatie pretul a fost de 57500 la a doua 43125, la a 11 ( adika azi ) ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil in vederea executarii silite bukinst bukinst In cayul unei subevaluari vadite a unui imobil care nu acopera nici 20 % DIN VALOAREA sumei executate care este modalitatea de a bloca licitatia. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)