avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare obiect de activitate punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare obiect de activitate punct de lucru

Buna ziua!
Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca punctul de lucru este inregistrat la onrc ca desfasurand un cod caen insa eu doresc sa modific acest obiect de activitate. Trebuie act constitutiv si hotararea asociatilor? Ideea este ca vreau sa renunt la actvitatea autorizata (comert cu ridicata) si sa autorizez o alta activitate (comert cu amanuntul). Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters91510 , utilizator 17:23, 14 Decembrie 2013
In cazul in care activitatea pe care doriti sa o autorizati la sediul secundar este cuprinsa in obiectul de activitate al societatii, veti intocmi doar o hotarare aga prin care veti stabili completarea obiectului de activitate de la sediul secundar si cu noua activitate. Veti depune la ORC urmatoarele documente: hotararea aga original, cerere, declaratie model 3, certificatul constatator in original, taxe.
In cazul in care activitatea pe care doriti sa o desfasurati la sediul secundar nu este cuprinsa in obiectul de activitate al societatii, va trebui sa modificati si actul constitutiv al societatii. In acest sens, hotararea aga va cuprinde doua punte: primul completarea obiectului de activitatea iar al 2-lea autorizarea desfasurarii activitatii la sediul secundar. Pe langa documentele enumerate mai sus, veti depune si actul constitutiv actualizat.
Pentru comertul cu amanuntul, nu uitati ulterior de casa de marcat.
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
juridic dana, utilizator
O scurta rectificare. Daca aveti in actul constitutiv obiectul de activitate ce doriti sa il autorizati la punctul de lucru, nu mai este necesara hotarare AGA. Este suficienta declaratia model 3, certificatul constatator de autorizare in original si taxa de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Completare cu o alta activitate la un punct de lucru. labionda101 labionda101 Am un punct de lucru cu o anumita activitate. Doresc sa desfasor si alta activitate la acelasi punct de lucru. Mentionez ca in statut am acel cod caen (este ... (vezi toată discuția)