avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Catalin10q
                      Utilizator

Catalin10q
                      Utilizator                    

sorinion61	                   

Buna ziua,
Acum 2-3 saptamani, 1 luna am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentu o casa si am dat avans 10% din pretul imobiliului.
Cand am ... (vezi toată discuția)
	                    sorinion61	                   

Buna ziua,
Acum 2-3 saptamani, 1 luna am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentu o casa si am dat avans 10% din pretul imobiliului.
Cand am ... (vezi toată discuția)

grandanat	                   

Sarcina (mai exact perioada de lauzie) care impiedica exercitarea unui contract comercial (intre PFA si SC), poate fi considerata forta majora ? (vezi toată discuția)
	                    grandanat	                   

Sarcina (mai exact perioada de lauzie) care impiedica exercitarea unui contract comercial (intre PFA si SC), poate fi considerata forta majora ? (vezi toată discuția)

PasatGeorge	                   

Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema. Am incheiat un contract de inchiriere, avand ca obiect un teren agricol in suprafata de 30Ha, pentru ca ... (vezi toată discuția)
	                    PasatGeorge	                   

Va solicit ajutorul in legatura cu urmatoarea problema. Am incheiat un contract de inchiriere, avand ca obiect un teren agricol in suprafata de 30Ha, pentru ca ... (vezi toată discuția)