avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am și eu o întrebare, în anul 2019, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am și eu o întrebare, în anul 2019, luna Decembrie ...

Bună seara, am și eu o întrebare!În anul 2019, luna Decembrie am avut un incident cu 2 frațiFiind agresat eu și iubita mea, scoțând certificate medico-legale ambii, eu 16 zile, respectiv 4 zile iubita mea (considerând eu, tentativa de viol, agresiunea fiind tragere de gat cu încercare de sărut asupra iubitei) eu fiind agresat fizic prin lovire, și mașina personala fiind lovita, și au existat avarii, din data aceea s-au luat declarații, dar pana acum nu am primit nici-o chemare în instanta/parchet.
Domnul Polițist care se ocupa de caz spunându-mi ca nu s-au putut lua declarații la toți participanții din motive neștiute de mine.Eu depunând alta plângere scrisa din motiv ca am fost sunat acum aproximativ 30 de zile de unul dintre ei și am fost jignit și amenințat atât eu cât și iubita mea, organul abilitat cunoscând și numărul de telefon nu a luat încă nici-o măsură. În acesta seara acești 2 indivizi au agresat prin violenta un consătean de al meu destul de grav, fiind în stare de ebrietate cei 2 frați l-au lovit fără motiv ca sunt cunoscuți pe zona ca fiind oameni violenți cântece dete penale (inclusiv închisoare) și fără scrupule.. Ce pot face în acest caz ca aceștia sa fie pedepsiți? Lege chiar numai exista?! .. Legea junglei. Presupun ca din 2019 în privința lor nu s-a început urmărirea penală din cauze de plictiseala a organului abilitat.. Ce se poate face? Acest consătean v-a depune plângere penala mâine și el și se va duce la medic legist, se poate solicita în vreun fel arestarea preventiva a acestor indivizi? Iubite mele ii este teama din cauza lor sa iasă și pana la magazin singura.. As vrea dacă ma puteți îndruma cum ar trebuii sa procedam..
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2021
SMG1992, utilizator
Inaintati o plangere la procuror impotriva tergiversarii dosarului. Daca nu sunteti multumit de raspuns, formulati plangere la instanta. Arestarea preventiva se dispune de catre judecator la sesizarea procurorului, pe baza unui proces verbal cu aceasta propunere intocmit de politie. Puteti sa va adresati si cu o plangere administrativa si organului de politie ierarhic superior celui care ancheteaza cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce a primit arest preventiv? xuser xuser Din cate stiu eu, daca cineva te bate, trebuie sa stai in spital, sa mergi apoi la medicul legist, apoi sa depui plangere la politie... m-ar interesa de ce ... (vezi toată discuția)
Proba cu mesaje de pe facebook G_Paul89 G_Paul89 As dori sa depun o plangere impotriva lui G. pentru amenintari cu moartea si injurii prin intermediul internetului, pe facebook. Acesta trimite mesajele de pe ... (vezi toată discuția)
Arestare claust claust am un prieten care a fost arestat si in momentul arestari a fost batut,nu sa opus arestari,ce este de facut,poate sa actioneze in judecata pe agentii de ... (vezi toată discuția)