avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am și eu o rugăminte la dv dacă mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am și eu o rugăminte la dv dacă mă puneți ajuta? ...

Bună ziua am și eu o rugăminte la dv dacă mă puneți ajuta? Am cumpărat o casă în anul 1993 cu chitanța de mînă intre timp vînzătorul a decedat și martorii menționez căci am plătit impozit pe acceastă casă și pământul din curte ,am băgat curentul electric care este pe numele meu, în chitanța să specificat căci dau la schimb pământul din curte în alt loc moștenitori acum vor să vîndă casa.ce sfaturi îmi puteți da sau ce pași am de urmat legal să pot face actele mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 08:56, 20 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa formulati o actiune in uzucapiune in instanta care prin posesia neintrerupta va va conferi dreptul de proprietate prin hotarare judecatoreasca.
Succesiunea este soluția,problema este cu cine va judecati,va trebui să identificați moștenitorii vânzătorului...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La uzucapiune ma refeream...
..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Succesiunea este soluția,problema este cu cine va judecati,va trebui să identificați moștenitorii vânzătorului...

Bună dimineața cunosc moștenitori dar ei mai vor banii casa se află în județul Vaslui mă puteți ajuta cam cîți bani îmi trebuie mulțumesc anticipat
Trebuie sa achitati o taxa de timbru reprezentand un procent din valoarea imobilelor uzucapate. Nu este o taxa fixa. Valoarea imobilelor se stabileste conform grilei notariale sau potrivit DITL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire tex tex Detin un teren si o casa, ramase mostenire de la parinti,pentru care platesc toate taxele si impozitele incepind din anul 1975 si pina in prezent. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Mod de dobandire a proprietatii Lucian27 Lucian27 Buna ziua, Am cumparat un imobil, teren si constructie in 1980. Vanzatorul a decedat in 1987,iar imobilul meu a intrat in patrimoniul statului, in calitate ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune 20 de ani marian barbu marian barbu va salut am si eu urmatoarea speta parintii mei au cumparat o casa in jud giurgiu acum 22 de ani cu chitanta de mana,au locuit neintrerupt la adresa respectiva ... (vezi toată discuția)