Bună ziua am și eu o rugăminte la dv dacă mă puneți ajuta? Am cumpărat o casă în anul 1993 cu chitanța de mînă intre timp vînzătorul a decedat și martorii menționez căci am plătit impozit pe acceastă casă și pământul din curte ,am băgat curentul electric care este pe numele meu, în chitanța să specificat căci dau la schimb pământul din curte în alt loc moștenitori acum vor să vîndă casa.ce sfaturi îmi puteți da sau ce pași am de urmat legal să pot face actele mulțumesc anticipat.
Buna ziua, trebuie sa formulati o actiune in uzucapiune in instanta care prin posesia neintrerupta va va conferi dreptul de proprietate prin hotarare judecatoreasca.
Trebuie sa achitati o taxa de timbru reprezentand un procent din valoarea imobilelor uzucapate. Nu este o taxa fixa. Valoarea imobilelor se stabileste conform grilei notariale sau potrivit DITL.
Dezbatere mostenire
tex
Detin un teren si o casa, ramase mostenire de la parinti,pentru care platesc toate taxele si impozitele incepind din anul 1975 si pina in prezent. Mentionez ... (vezi toată discuția)