avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prostituate în chirie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prostituate în chirie

Se da următoarea speta: într-un apartament din blocul în care locuiesc stau în chirie prostituate. Vin zilnic foarte mulți bărbați. Stau câteva luni, pleacă și vin altele, merg prin rotație sa nu atragă atenția. Proprietarul care a dat în chirie apartamentul a luat la cunoștință situația, el zice ca cel la care a închiriat pare o persoană serioasa, nu crede ce se intampla (m-am gândit și la situația ca poate fi sub-închiriat). Acum întrebarea e: e legal sa ii tina de chiriași dacă a fost informat de ce se întâmplă în apartamentul lui? Susține ca are contract și nu poate sa ii dea afara. Este o scuza destul de puternica, dat fiind ca e vorba de activități ilicite? Specific ca nu avem asociație de locatari dar s-a deschis de nenumărate ori acest subiect la ședințe, fără vreun rezultat. Poate fi tras la răspundere proprietarul apartamentului?
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2021
ada-adutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:53, 20 Aprilie 2021
Sesizati oficial politia care detine autoritatea si competenta sa dispuna verificari,eventual sa dispuna sanctiuni
Proprietarul apartamentului detine incheiat contract de locatiune cu o persoana pentru spatiu cu destinatia de locuinta
Proprietarul nu este responsabil pentru actele si actiunile locatarului
Faptele apartin locatarului chiras

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune produse de chiriasi Mihamir Mihamir Buna ziua, sunt proprietar de apartament dat spre chirie. Chiriasii au produs o inundatie la baie, nu au tras bine apa la toaleta si bazinul a continuat sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - neplata chirie, reziliere contract Gabri07 Gabri07 Ce fac cand chiriasul nu a achitat chiria 2 luni? I am cerut in scris prin posta si pe email rezilierea contractului si stabilirea predarii apartamentului. Nu ... (vezi toată discuția)
Probleme pentru proprietar in cazul subinchirierii raccone raccone Buna dimineata! Am urmatoarea speta: In calitate de proprietar persoana fizica am inchiriat un spatiu comercial catre o sc. Dupa 1 luna vine chiriasul sa-mi ... (vezi toată discuția)