avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract fals de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract fals de munca!

Îmi scuzați deranjul, in urma cu 6 luni am semnat un contract individual de munca, dupa o recitite am descoperit un alt CNP ( eu 296 ....cnp fals 270...) si adresa de pe actul de identitate este usor modificată, lipseste seria,
nr. si data expirării buletinului...si probabil multe alte nereguli pe care nu le pot observa acum....
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 20 Aprilie 2021
Puteti sesiza Politia / ITM-ul.
mie nu mi se pare fals cat dvs lucrati acolo si ati semnat un contract de munca, par erori materioale. Datele probabil ca sunt corecte in revisal.
Interesati-va la ITM daca aveti inregistrat contractul sau la anaf.
Trebuia sa cititi c.i.m. la data când l-ati semnat. Ați vorbit cu angajatorul despre aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract veverita26 veverita26 Buna ziua, Acum 2 saptamani m-am angajat la o firma si aveam 18 ani iar buletinul nu imi era emis inca de politie si am semnat contractul cu datele de pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)