Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit plata unei ...

buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit plata unei pensii de 25% din salariu pentru baiatul din prima casnicie. Intre timp m-am recasatorit si am un copil mic. Imi puteti spune va rog cat trebuie sa platesc acum pensie alimentara pentru baiatul meu din prima casnicie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:55, 20 Aprilie 2021
Tot 25% trebuie să plătiți, până vă veți adresa instanței de judecată să dispună instanța 33% pentru doi copii, adică 16,66% de copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma pensiei alimentare se poate modifica? Zaraki Zaraki Fostul sot s-a recasatorit si va avea un copil cu actuala sotie, deci un alt minor in intretinere. El sustile ca din punct de vedere legal, pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Plată pensie alimentară copil major ... laur77ro laur77ro Bună seara. Vin cu o serie de întrebări prin care să primesc un sfat cu privire la plata pensiei de întreținere pentru unul din doi copii, după ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Oana83&David Oana83&David Buna ziua, Eu si sotul traim si Londra si am fost casatoriti 5 ani. In urma casatoriei a rezultat un baiat de 4 ani care locuieste cu mine de 2 luni de cand m ... (vezi toată discuția)