avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Cat dureaza schimbarea numelui si doresc sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Cat dureaza schimbarea numelui si doresc sa stiu daca ...

Buna ziua,
Cat dureaza schimbarea numelui si doresc sa stiu daca numele de familie il aleg eu ?cum se procedeaza

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:49, 21 Aprilie 2021
vreo 2 luni, daca vb de o schimbare pe cale administrativa. Numele il alegeti dvs, dar trebuie sa aveti o legatura cu acel nume, nu aiurea. Conteaza si care e motivul pt care vreti sa il schimbati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La schimbarea numelui pe cale administrativa se poate adauga un nume? adela05 adela05 Ma intereseaza daca, prin procedura de schimbare a numelui pe cale administrativa, se poate adauga un nume la numele de familie, fara a renunta la cel pe care ... (vezi toată discuția)
>schimbare nume blonda de la drept blonda de la drept Buna ziua! Imi puteti da va rog detalii despre procedura de schimbare a numelui pe cale administrativa - cam cat dureaza, costuri, unde trebuie sa ma duc si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie ... Melania17 Melania17 Buna ziua..exista vreo soluție de a schimba numele de familie al copilului meu care este al fostului concubin cu numele mamei de familie? Nu ma interesează ... (vezi toată discuția)