avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări marcu1988
                      Utilizator

marcu1988
                      Utilizator                    

Augusta2010	                   

Am marea rugaminte de a ma ajuta cu un raspuns:
La calculul chiriilor pentru locuintele sociale se ia in considerare, potrivit Legii Locuintei, venitul net ... (vezi toată discuția)
	                    Augusta2010	                   

Am marea rugaminte de a ma ajuta cu un raspuns:
La calculul chiriilor pentru locuintele sociale se ia in considerare, potrivit Legii Locuintei, venitul net ... (vezi toată discuția)

LEONY2003	                   

Locuiesc in Bucuresti de peste 10 ani si in toata aceasta perioada jobul pe care l-am avut mi-a permis sa inchiriez o locuinta. Acum m-am inbolnavit mai precis ... (vezi toată discuția)
	                    LEONY2003	                   

Locuiesc in Bucuresti de peste 10 ani si in toata aceasta perioada jobul pe care l-am avut mi-a permis sa inchiriez o locuinta. Acum m-am inbolnavit mai precis ... (vezi toată discuția)

mirela 20	                   

Buna ziua, știți care este venitul mediu pe membru de familie , este cumva salariu mediu pe economie sau ...?
Locuiesc cu chirie intr-o locuință socială ... (vezi toată discuția)
	                    mirela 20	                   

Buna ziua, știți care este venitul mediu pe membru de familie , este cumva salariu mediu pe economie sau ...?
Locuiesc cu chirie intr-o locuință socială ... (vezi toată discuția)