avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca n-am primit dreptul de prelungire a dovezii de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca n-am primit dreptul de prelungire a dovezii de circulatie ...

Daca n-am primit dreptul de prelungire a dovezii de circulatie in cazul unui dosar cu vatamare din culpa si fac plangere, pot circula pana primesc un raspuns?
Cel mai recent răspuns: lujerului , utilizator 12:13, 23 Aprilie 2021
Nu, este vorba de un dosar penal, in cazul contraventiilor se aplica ce stiti dvs.
Multumesc pentru raspuns! Am primit totusi raspuns dar negativ pe motivul ca procurorul nu poate prelungi cu mai mult de 30 de zile (invocand codul rutier) iar ordonanta guvernamentala pe perioada starii de alerta prevede o prelungire de 30+10 zile. Se poate face ceva pentru rezolvarea situatiei?
Ati avut drept de circulatie?
Da. 15 zile de la politie.
In timpul starii de urgenta/alerta?

Alte discuții în legătură

dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)