avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. ...

Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. Ce se poate face?
De cateva luni, in bloc s-a mutat cineva care are doi copii (cam in jur de 9-10 ani) si de multe ori e galagie si scandal la etajul de deasupra (tipete, tropaituri, alergat prin casa). Galagia se intampla si la ore neobisnuite, (2-3 dimineata chiar). Deja mai multe apartamente sunt deranjate de toata harmalaia care se intampla acolo.

Cateva mentiuni : Am fost sa discutam cu parintele copiilor, dar nu s-a putut rezolva nimic, a sustinut ca "nu am ce sa le fac, sunt copii, nu vine mereu de la mine galagia" .

Vom incerca sa contactam proprietarul sa vedem daca se poate face ceva sa le spuna sa plece (desi nu cred ca o sa plece prea curand).

In unele zile s-a lasat cu mers la usa cu administratorul si spus ca chemam politia pentru ca nu mai suportam galagia.

As vrea sa stiu daca proprietarul este in vreun fel responsabil de situatie, si daca poate fi obligat sa le spuna chiriasilor sa plece?
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
Benjoo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:58, 23 Aprilie 2021
Proprietarul nu are vina pentru galagia respectiva si nu poate fi obligat sa evacueze chiriasii , decat in anumite situatii.
faceti-i plangere repetat la sectia de politie de care apartineti.
Atat timp cat amaibil nu puteti solutiona,sesizati oficial proprietarul si concomitent depuneti plangere la politia teritoriala
Proprietarul,nu este responsabil pentru lipsa de educatie a copiilor chiriasilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut chirias/vecini galagiosi LPavel LPavel Buna ziua, locuiesc la bloc cu chirie iar papartamentul de deasupra mea este locuit tot de chiriasi. Acestia s-au mutut recent si au un copil de circa 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)
Vecini chiriasi galagiosi cornelescule cornelescule Buna seara. As dori sa va întreb ce pot face cu chiriasii galagiosi care stau lânga mine, ma deranjeaza ziua si mai ales noaptea !! Au si un copil mic de doi ... (vezi toată discuția)