avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona fara energie ...

buna ziua , am o cunostinta care locuieste int-o zona fara energie electrica . vecinul lui si-a platit stalp ca sa se racordeze si nu vrea sa isi dea acordul pentru a se racorda si cunostina mea , in situatia in care aceasta este de acord sa ii plateasca o parte din pretul pe care la platit pentru amplasarea stalpului . se poate adresa instantei cu o cerere de suplinire a consimtamanului , in situatia in care are in ingrijire si o persoana cu diazabilitatii si careia nu ii poate asigura o ingrijire corespunzatoare ?
Cel mai recent răspuns: andrei120819 , utilizator 18:41, 25 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o problema cu care ma confrunt , doresc sa ma ... Joe12 Joe12 Buna seara, am o problema cu care ma confrunt , doresc sa ma racordez la energia electrica , insa unde locuiesc exista un sptalp al carui cost de amplasare la ... (vezi toată discuția)