avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am lucrat la Trustul de constructii Brasov ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am lucrat la Trustul de constructii Brasov in perioada ...

Buna ziua. Am lucrat la Trustul de constructii Brasov in perioada 1978-1982. Acum trebuie sa imi fac dosarul de pensionare.Unde as putea gasi arhiva pentru a obtine grupa? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 26 Aprilie 2021
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tci brasov grup santierul harghita miercurea ciuc vajdajj@gmail.com vajdajj@gmail.com Din data de 03 07 1978-pana 03 01 1980 am lucrat ca bobinator C1b la Trustul de Constructii Industriale Brasov Grup Santier Constructii Harghita Miercurea ... (vezi toată discuția)
Caut archiva santier de constructii brasov Josef 1505 Josef 1505 Am lucrat din 1977 pina 1978 pe santier la Copsa Mica, apartinind de trustul constructii brasov, nu gasesc archiva, imi lipsesc acesti 2 ani la pensie (vezi toată discuția)
Bună ziua unde pot gasi arhivele trustul de constructii si izolați ... Tatiana78moraru Tatiana78moraru Bună ziua unde pot gasi arhivele trustul de Constructii si Izolați termice brașov din perioada 1976/1978? Mulțumesc (vezi toată discuția)