avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In situatia in care terenul vecinui sufera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In situatia in care terenul vecinui sufera alunecari ...

Buna ziua.

In situatia in care terenul vecinui sufera alunecari si imi percliteaza drumul de acces la proprietate, ce pot face? in sarcina cui este stabilizarea terenului??
Cel mai recent răspuns: ValentinPe , utilizator 08:43, 28 Aprilie 2021

ValentinPe a scris:

Buna ziua.

In situatia in care terenul vecinului sufera alunecari si imi pericliteaza drumul de acces la proprietate, ce pot face? in sarcina cui este stabilizarea terenului??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a primii despagubiri pentru o proprietate distrusa de neglijenta autoritatilor sebastianbugan sebastianbugan Bun gasit tuturor celor care activeaza pe acest forum. Va rog sa ma sfatuiti, indrumati, caror organisme, organizatii sa ma adresez, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intravilan la care nu am drum de acces. ... raluca_str raluca_str Buna ziua. Detin un teren intravilan la care nu am drum de acces. Momentan, accesul la teren se face prin proprietatile mai multor vecini, doar pe jos. Ce ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ! PaulBogdan PaulBogdan Detin un tren agricol extravilan, teren ce a apartine familiei mele de peste 100 de ani. Accesul la acest teren se face pe un drum de pamant, acelasi de 100 de ... (vezi toată discuția)