avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna ziua! Am contractat servicii de net si tv de la un binecunoscut operator in data de 09 aprilie 2020, pe doi ani. Operatorul a modificat unilateral tarifele in luna februarie, fara sa ma notifice, eu sesizand acest fapt la plata facturii. Am sunat pentru reziliere iar raspunsul operatorului a fost ca am depasit un termen de la trimiterea unui mail, pe care in mod cert nu l-am primit si ca pot rezilia doar in conditiile platii a 50% din valoarea serviciilor pana la scadenta. Va rog sa-mi spuneti daca poate operatorul sa faca dovada trimiterii mail-ului de instiintare, daca trebuia sa ma notifice si prin alte cai de comunicare sau a savarsit un abuz procedand astfel si daca face obiectul unei sesizari la ANPC. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 21:48, 4 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara! Aveți dreptul să vă adresați OJPC, însă înainte va recomand sa citiți cu atenție contractul. Nu cred că operatorul de servicii nu ar respectat clauzele. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut contract cu vodafone (fix+tv). pe 30 noiembrie ... Utilizatir_MP Utilizatir_MP Buna ziua, Am avut contract cu Vodafone (fix+tv). Pe 30 noiembrie 2023, am primit o înștiințare ca măresc tarifele, si daca nu sunt de acord pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)