avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cimitir,imprejmuire mormant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cimitir,imprejmuire mormant

Buna Ziua.

Doresc sa imprejmuiesc un mormant si as vrea sa stiu daca exista vreo lege prin care sunt obligat sa fac acest lucru cu cei de la cimitir/administrator,care cer niste preturi exorbitante.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, părinții mei au cumpărat 2 locuri de veci într-un ... Sveti Sveti Bună ziua, Părinții mei au cumpărat 2 locuri de veci într-un cimitir parohial.Tata a plătit taxă în anul în care a fost cumpărat, 2015, apoi a ... (vezi toată discuția)
Cum luam legatura cu concesionarul unui loc de veci? catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea rugaminte, in care cred ca este nevoie de experienta unui avocat. Nu, nu s-a intamplat nimic rau, nu ... (vezi toată discuția)
Cautare mormant lcrist lcrist Buna ziua, As vrea sa gasesc mormantul unei persoane decedate in Galati; cunosc numele, anul nasterii, nu cunosc exact anul decesului si nici cimitirul unde ... (vezi toată discuția)