sictiran 
	    	Utilizator

sictiran 
	    	Utilizator	    

Va fi individualizata o cota parte din dreptul de proprietate cu privire la acel bun imobil.
 sictiran, utilizator
 sictiran, utilizator 	
			 Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic

Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic	    

Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic

Manuela Bernat 
	    	Consilier juridic	    

Si da trebuie sa platiti taxa de timpbru la depunere, eventual in final puteti cere sa i se impute celeilalte parti cheltuielile de judecata, daca tot nu vrea pe cale amiabila sa iasa din indiviziune.
 cri_xtina	                   

Sunt in divort de sotul meu,pe 21 mai am termen.As vrea sa stiu in caz de partaj daca sotul poate avea pretentii asupra apartamentului detnut dinainte de ... (vezi toată discuția)
	                    cri_xtina	                   

Sunt in divort de sotul meu,pe 21 mai am termen.As vrea sa stiu in caz de partaj daca sotul poate avea pretentii asupra apartamentului detnut dinainte de ... (vezi toată discuția)

Julia24	                   

Buna ziua.
In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)
	                    Julia24	                   

Buna ziua.
In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)

Loredana Puscasu	                   

Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)
	                     Loredana Puscasu	                   

Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)