avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... In baza unei comenzi scrise (nu contract cu toate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

In baza unei comenzi scrise (nu contract cu toate capitolele ...

In baza unei comenzi scrise (nu contract cu toate capitolele cadru), am prestat si ulterior am facturat pentru o institutie publica (primarie) servicii de proiectare. Dupa 5 luni de la scadenta, in continuare nu au platit si nici nu mi-au dat un termen de plata. In conditiile in care nu am prevazut cu ei un nivel al dobanzii, vreau sa le facturez penalitati de intarziere. Care este nivelul acestora si in baza carui act pot face acest lucru? Am citit Ordonanţa Guvernului nr. 13/2011, dar nu m-am dumirit.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Aplicare sau nu a og 13/2011 coroborat cu legea 72/2013 in contracte achizitii in institutie publica ana-maria- ana-maria- In continutul unui contract de achizitii la o institutie publica se aplica OG 13/2011 coroborat cu Legea 72/2013 cu privire la dobanda penalizatoare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Aplicare sau nu a og 13/2011 coroborat cu legea 72/2013 intr-o institutie publica legat de penalizati si dobanda penalizatoare intr-un contract de achizitii publice vs codul de procedura fiscala ana-maria- ana-maria- In continutul unui contract de achizitii la o institutie publica se aplica OG 13/2011 coroborat cu Legea 72/2013 cu privire la dobanda penalizatoare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Dobanda minima / maxima penalizatoare -mod de aplicare Herra_ Herra_ Care este dobanda penalizatoare ce poate fi trecuta intr-un contract comercial incheiat in 30.05.2013. (procentual) Cum se aplica?! O singura data la suma ... (vezi toată discuția)