avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interzicerea accesului in spatiul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interzicerea accesului in spatiul public

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta:

In localitatea in care am domiciliul, primaria detine o baza sportiva (teren de fotbal) pe care a modernizat-o prin fonduri publice. Baza sportiva este in administrarea Primariei si este intretinuta cu ajutorul unui angajat al acesteia. Accesul in incinta terenului si utlizarea acestuia este permis doar echipei de fotbal locale (nivel de amatori - liga a VI-a natioanala), iar programul competitional al acesteia este suspendat odata cu inceperea pandemiei de COVID 19. Este legal interzicerea accesului si utilizarea suprafetei de teren a cetatenilor care doresc sa faca putina miscare, avand in vedere ca apartine domeniului public? Care este cadrul legal? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
cristicapatana, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Are cineva og 11/2006? teo_dora88 teo_dora88 Daca aveti cumva acces la OG 11/2006, mi-o puteti trimite si mie pe mail? Multumesc. (vezi toată discuția)
Aprobari stanbogdan23 stanbogdan23 Am o echipa de fotbal in liga a 3 ,este o societate pe actiuni. Suntem 4 asociati.Eu detin majoritatea, Am un teren intravilan , vreau sa il cedez societati ... (vezi toată discuția)