avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut, am un ONG cu cont la Banca Transilvania. Cand ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut, am un ONG cu cont la Banca Transilvania. Cand am fost ...

Reactualizarea datelor ONG - Costuri la Banca Transilvania.

Salut, am un ONG cu cont la Banca Transilvania.
Cand am fost ultima oara la banca mi s-a cerut sa fac actualizarea datelor mele ( a fost scurt si gratis) si ale ONG...
La banca se face contra cost iar online iti cer profil biometric.
Pe site scrie ca daca nu doresti profil biometric poti face actualizarea la banca dar nu scrie nimic de cost.
1. Au voie sa te taxeze pentru ca raspunzi la o cerere de a lor, m-am prezentat cu toate actele?
2 De ce nu sunt bune actele existente atat timp cat ei nu au la mana nici un document care sa contrazica datele existente?

Mersi
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
petru62, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:33, 4 Mai 2021
un ONG este o persoana juridica, similara unui SRL, SA,..., din punct de vedere legal. comisioanele sunt diferite, de regula mai mari. Bancile posteaza pe site conditiile generale de afaceri. Ca un corolar, nici un serviciu nu este gratuit. E neplacut, dar nimeni nu v-a obligat sa va faceti un ONG

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un site de anunturi intermedieri intermedieri Buna seara ! Am o agentie imobiliara ,care isi promoveaza proprietatile pe diverse site-uri ,printre care si OLX.In ultima vreme,pe acest portal unde se ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)
Program de contabilitate dorina_pascu2000@yahoo.com dorina_pascu2000@yahoo.com Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal ... (vezi toată discuția)