gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 AlexandruSV 
	    	Utilizator

AlexandruSV 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tdr-	                   

Buna ziua,
am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica
are trei reparatii
nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)
	                    tdr-	                   

Buna ziua,
am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica
are trei reparatii
nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)

punisher1	                   

in anul 2007 in luna august am achizitionat o placa video de 913 ron de la un magazin on-line.
anul acesta pe la sfarsitul lunii septembrie acesta s-a stricat ... (vezi toată discuția)
	                    punisher1	                   

in anul 2007 in luna august am achizitionat o placa video de 913 ron de la un magazin on-line.
anul acesta pe la sfarsitul lunii septembrie acesta s-a stricat ... (vezi toată discuția)

dryw3r	                   

va salut,am predat un telefon mobil pentru a fi reparat in garantie,deja are 2 luni da cand este la reparat ,nu s a rezolvat inca nimic,as vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
	                    dryw3r	                   

va salut,am predat un telefon mobil pentru a fi reparat in garantie,deja are 2 luni da cand este la reparat ,nu s a rezolvat inca nimic,as vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)