avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum obțin dosarul medical al unui pacient decedat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum obțin dosarul medical al unui pacient decedat

Buna ziua. Soțul meu a decedat pe 18.04.2021.in data de 24 martie a fost testat pozitiv pt covid,iar în data de 31 martie a fost dus la spitalul de pneumologie Leordeni că acolo erau locuri. Starea lui era buna însă nu putea respira prea bine. Pe data de 3 apr a fost transferat la secția ATI covid a spitalului județean Pitești deoarece starea lui se agravase. A stat acolo la ATI covid până pe data de 14 apr, deși rezultatul testului covid era negativ din data de 3 apr( așa a comunicat soțul).Oricum pe data de 14 au cerut de la noi hârtia când a fost testat in martie că altfel nu l scoteau de acolo. Starea lui s a agravat iar în data de 18 a decedat. Avea 45 de ani fara alte boli.Spitalul refuza sa mi furnizeze dosarul medical pe motiv că nu a desemnat o persoană pt a avea acces la dosarul lui, deși cat a stat internat ni s a comunicat informații telefonic.Eu cred că a fost tratat pt covid deși nu mai avea, iar afecțiunile provocate de covid nu.Nu cunoaștem ce tratament a avut. Ce mă sfătuiți să facem?Cum putem avea acces la dosar? Daca mai este intreg....In instanta cum se procedează? Telefonic Dr comunica că starea lui e buna, însă mesajele lui era din ce in ce mai de rău. Multumesc anticipat pt raspuns
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
bavaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 6 Mai 2021
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Dacă această adeverință medicală ce instanța de apel a ... nicu_eden nicu_eden Dacă această adeverință medicală ce instanța de apel a dispus suspendarea judecarii cauzei în dosarul civil, până la darea unei soluții definitive ... (vezi toată discuția)