Buna ziua. Soțul meu a decedat pe 18.04.2021.in data de 24 martie a fost testat pozitiv pt covid,iar în data de 31 martie a fost dus la spitalul de pneumologie Leordeni că acolo erau locuri. Starea lui era buna însă nu putea respira prea bine. Pe data de 3 apr a fost transferat la secția ATI covid a spitalului județean Pitești deoarece starea lui se agravase. A stat acolo la ATI covid până pe data de 14 apr, deși rezultatul testului covid era negativ din data de 3 apr( așa a comunicat soțul).Oricum pe data de 14 au cerut de la noi hârtia când a fost testat in martie că altfel nu l scoteau de acolo. Starea lui s a agravat iar în data de 18 a decedat. Avea 45 de ani fara alte boli.Spitalul refuza sa mi furnizeze dosarul medical pe motiv că nu a desemnat o persoană pt a avea acces la dosarul lui, deși cat a stat internat ni s a comunicat informații telefonic.Eu cred că a fost tratat pt covid deși nu mai avea, iar afecțiunile provocate de covid nu.Nu cunoaștem ce tratament a avut. Ce mă sfătuiți să facem?Cum putem avea acces la dosar? Daca mai este intreg....In instanta cum se procedează? Telefonic Dr comunica că starea lui e buna, însă mesajele lui era din ce in ce mai de rău. Multumesc anticipat pt raspuns